Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eryk Gibała (2750 niezalogowanych)
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Dokładnie jak wyżej Ci piszą... musisz mieć numer personalny....
ale powinnaś się nad tym dobrze zastanowić, bo utrzymanie tutaj nie jest tanie...a do tego piszesz, że jesteś samotna...czy będziesz w stanie zapewnić dziecku odpowiednie warunki.. mieszkanie, utrzymanie, no i nauka norweskiego, a bez pracy to nie wiem czy tak łatwo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jedź do USA i tam urodź
dziecko będzie narodowości amerykańskiej i jeszcze ci dadzą welfare na wychowanie
a i śmiać się nie będą, że ojciec nieznany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
wszędzie jest dobrze tam gdzie nas nie ma .....

a najlepiej w du///pie na półce po lewej stronie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(trupik505)
Wiking
dzięki za info .. chociaż niektóre wypowiedzi są bez sensu żal..( pewnie gówniarze albo Ci którym jest tutaj za dobrze i się wymądrzają; ..
po 2 nie jestem sama .. żle napisałam - jestem na wakacjach ale u chłopaka
-- do <<Powiatowy myśliciel<< sam/sama urodź w du*** po lewej stronie - lepiej się wogóle nie wypowiadaj bo to żałosne..

jak byście mogli napisać jeszcze jak wygląda z ta opieką społeczną będę wdzięczna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Słuchaj pozwolenie mozesz załatwic na zasadzie laczenia rodzin, pracy lub szkoly. W inny sposob nie jestes wstanie tego zalatwic. Zastanów sie lepiej, bo to nie jest łatwa sprawa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
trupik505 napisał:

jak byście mogli napisać jeszcze jak wygląda z ta opieką społeczną będę wdzięczna

No nie, szlag mnie trafia jak nastepna przyjezdza na krzywy ryj i patrzy jak tu tylek za friko przytknac !!!
A dalej mi won tam, skad przyszlas !!!
nie dosc, ze z moich podatkow placi sie somalijczykom, cyganom i innej cholocie za nierobstwo, to jeszcze taka bezczelna chce zeby jej udzielic rady jak dostac wikt i opierunek za nic!!! Do roboty !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Joanna D
(azja211)
Wiking
Nawet jeżeli nie masz numeru personalnego to nie zapłacisz nic za szpital i poród ,wiem bo koleżanka rodziła i miała taka sytuacje , ale nie dostaniesz pieniędzy za poród ( becikowego) ,potem nawet jak położna przychodzi to jest za darmo tak jak szczepienia dla dziecka, lekarza rodzinnego tez możesz sobie załatwić ale tu już za bardzo nie wiem dokładnie co i jak musiałabym sie zapytać koleżanki .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
trupik505 napisał:
ile ten Twoj chlopak tu jest? tyle co Ty? na wakacje przyjechal?? gratuluje przyszleg ojca Twojego dziecka.... od razu taki start... niegramotny ojciec ktory nie wie co i jak.. no i matka ktora chce wszytsko za darmo...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...za

darmo ?!

z czyms,mi sie to kojarzy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1